Solidaritate în comunitate

Fundația Solidaritate și Speranță desfașoară în perioada septembrie 2017-iunie 2018, Campania "Solidaritate în comunitate" cu scopul de a sensibiliza comunitatea ieșeană în sprijinirea celor care sunt în nevoie prin colectarea de alimente pentru beneficiarii Fundatiei (aproximativ 100 de copii cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani asistați social prin cele 3 Centre de zi ale Fundației și prin Cantina Socială Sfântul Sava, precum și alte categorii de persoane aflate în dificultate care beneficiază zilnic de un prânz cald oferit gratuit de cantina socială a Fundației).
Puteți sprijini oferind produse alimentare neperisabile care pot servi ca baza în prepararea meniului de prânz pregătit în cantină - peste 150 de porții sunt oferite zilnic către copii nevoiași, persoane fără adăpost, vârstnici etc. De asemenea, orice alte resurse materiale și financiare pot fi de folos persoanelor aflate în dificultate!

Mai multe detalii:  0771647607