Conferința: „Descoperirea vocației și a motivației pentru a o cultiva – șanse ale unei vieți împlinite”

Conferința:  „Descoperirea vocației și a motivației pentru a o cultiva – șanse ale unei vieți împlinite”
Data: 28 Octombrie 2019, Ora: 16.00, Locație: Sala „SINAXAR” a Muzeului Mitropolitan, Iași

Eveniment organizat în cadrul proiectului Tinerii ieșeni între performanță și voluntariat”.
Proiect de tineret finanţat de Primăria Municipiului Iaşi, Contract de finanțare nr. 90483/21.08.2019
Aplicant: Fundația Solidaritate și Speranță

Invitați:
Pr. Prof. Univ. Dr. Ioan C. Teșu , Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae”, Iași
Lect. Univ. Dr. Bogdan Neculau, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Iași

Moderator: Cercet. III Dr. Pr. Liviu Petcu, Facultatea de Teologie Ortodoxă
„Dumitru Stăniloae”, Iași

Scopul conferinței intitulate "Descoperirea vocației și a motivației pentru a o cultiva - șanse ale unei vieți împlinite" constă, în primul rând, în ajutorarea tinerilor spre a-și revela abilitățile de viață, înclinațiile spre un anumit domeniu sau mai multe, în a-i ajuta să-și descopere calitățile lor intelectuale și sufletești, a dispozițiilor naturale sau dobândite, altfel spus a „talanților” cu care au fost înzestrați de către Dumnezeu, iar în al doilea rând, descoperirea motivației pentru a-și cultiva această vocație și de a fi, astfel, împliniți în viața lor și utili societății întregi. Descoperirea vocației și a motivației pentru a o cultiva sunt, într-adevăr, șanse ale unei vieți fericite.