Conferința „Cum te ajută voluntariatul să te dezvolți personal și profesional?”

Marți, 19 noiembrie 2019, Fundația Solidaritate și Speranță Iași organizează, în cadrul Proiectului Tinerii ieșeni-între performanță și voluntariat, finanțat de Primăria Iași, conferința intitulată „Cum te ajută voluntariatul să te dezvolți personal și profesional?”

Conferința intitulată „Cum te ajută voluntariatul să te dezvolți personal și profesional?” își propune să acopere lipsa de susținere și de încurajare a tinerilor de a se implica în activități de voluntariat în municipiul Iași, acțiuni care, odată întreprinse, le vor descoperi surse de energie și empatie nerevelate până atunci, cu consecințe dintre cele mai benefice atât pentru ei înșiși, cât și pentru întreaga comunitate ieșeană. În cadrul conferinței, le vor fi expuse tinerilor ieșeni activități care să îi ajute să se dezvolte și să se îmbogățească nu doar intelectual și profesional, ci și emoțional și spiritual. În cadrul acesteia, tinerii vor afla sugestii și exortații în a desfășura activități de voluntariat pentru sporirea empatiei și a compasiunii, atât de necesare atât lor, cât și celorlalți cu care vor interacționa.

Moderator:
Cercet. III Dr. Pr. Liviu Petcu, Facultatea de Teologie Ortodoxă
„Dumitru Stăniloae”, Iași

Invitați:
Pr. Dr. Constantin Sturzu, Consilier al Sectorului de Comunicare și Relații Publice, Arhiepiscopia Iașilor
Prof. Univ. Dr. Nicu Gavriluță, Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice, Universitatea „Al. I. Cuza”, Iași

Locație și oră: Sala Sinaxar a Muzeului Mitropolitan Iași, începând cu orele 17.00