Centrul de Reabilitare a Persoanelor Dependente de Alcool și alte Droguri

Pe durata lunii aprilie 2015, au fost noi persoane care au venit să solicite ajutorul Centrului de zi pentru reabilitarea din dependența de alcool, tutun, jocuri de noroc dar și pentru ameliorarea suferințelor familiei cauzate de conviețuirea alături de o persoană dependentă. Majoritatea membrilor care au solicitat ajutorul în această lună sunt din județul Iași.

Pe lângă serviciile de consiliere individuală, evaluare psihologică și terapie, beneficiarilor le-a fost facilitată integrarea și participarea la grupurile auto – suportive (Alcoolicii Anonimi, Fumătorii Anonimi și Al-Anon- pentru persoanele codependente).

În data de 27 aprilie 2015 a fost organizată o Serată Duhovnicească cu tema „Iertarea” la care au participat atât persoanele dependente cât și membrii familiilor lor, afectați de boala codependenței, la acest eveniment au participat în jur de 30 de beneficiari. La Serată am avut plăcerea de al avea printre noi pe Părintele Laurențiu Lavrent, care în afara faptului că ne-a bucurat cu prezența sa, a adus și beneficiarilor diferite materiale creștine care să îi ajute atât în boala dependenței cât și în viața de creștin și  de familie.

Fie ca lumina lui Hristos ce luminează tuturor să ne călăuzească  pentru a fi mai buni, mai iubitori, mai aproape de semeni!