Ajuta FSS

Bucurie și multe colinde, în așteptarea pruncului Iisus

Bucurie și multe colinde, în așteptarea pruncului Iisus

Cu multă emoție și dorință de a transmite tot ce au mai bun și mai luminos în sufletele lor, beneficiarii Fundației Solidaritate și Speranță au susținut în seara de 13 decembrie, mult-așteptata Serbare de Crăciun, devenită deja o tradiție.

Pe scena amenajată, lângă căsuța lui Moș Crăciun, din incinta Atrium Palas Mall, au urcat, pe rând beneficiarii:

- Centrului de zi pentru copii Mia Casa Inculeț, interpretând colindelePe podele de nuiele, Colindă-ne Doamne!; Trei păstori; Colindăm, colindăm; Iata vin colindători; Bună seara gazdă aleasă!, asezonate cu o suită de poeziiînchinate Crăciunului.

- Cantinei sociale Sfântul Sava, care ne-au bucurat cuGalbenă gutuie; Copilule cu ochi senini; Trei crai de la Răsăritu.

- Angheluș Elena- Raluca- elevă la Liceul Teoretic Miron Costin și beneficiară a proiectului ”Sprijin pentru un viitor frumos!”, a interpretat solo piesa de muzică ușoară ”De Crăciun”.

- Corul reunit alcentrelor de zi ”Sfânta Cuvioasă Teodora de la Sihla” șiParohia Binecredinciosul Voievod Ștefan cel Mare și Sfânt, care ne-auîncântat cucolindele Bună seara, gazdă aleasă!, Iisus, bine-ai venit! și Florile dalbe.

Spectacolul s-a încheiat cuSceneta nașterii Domnului, interpretată cu multă candoare de copiiiCentrului de zi Sfântul Stelian, îndrumați și acompaniați de voluntarii din cadrulAsociației Sfântul Nectarie și Sfântul Gheorghe Pelerinul.

 

© FSS 2024. Toate drepturile rezervate. | ANPC