Ajuta FSS

Proiectul „BonAntreprenor” – Cod MySmis 104893

 
Participantii la concurs care doresc sa depuna contestatie sunt rugati sa solicite fisele de evaluare la adresa de e-mail bonantreprenor@gmail.com si sa depuna contestatia in original prin posta, curier rapid sau depunere personala la sediul: Fundatia Solidaritate si Speranta, Str. Costache Negri, Nr. 48, jud. Iasi, Municipiul Iasi, cod postal 700071.
Datorita conditiilor meteo si supraaglomerarii serviciilor de curierat, acceptam trasmiterea contestatiilor si prin e-mail (documentul sa fie datat si semnat) la adresa bonantreprenor@gmail.com.
Data limita ramane aceeasi, 18.12.2018, ora 16:00 (data inregistrarii).
Daca optati pentru varianta de transmitere a contestatiei datata si semnata prin e-mail, va rugam sa va asigurati ca ati primit confirmare de primire, in caz contrar, retransmiteti sau contactati-ne la numarul de telefon 031 10 10 108.
Va multumim!
 
 
Proiectul „BonAntreprenor” – Cod MySmis 104893
Iași, Februarie 2018
 
Link pdf rezultate:
Rezultate intermediare concurs planuri de afaceri Proiect BonAntreprenor
 
 
Metodologia de selectie a planurilor de afaceri + Anexe
Calendarul concursului de planuri de afaceri
  •  
Fundaţia Solidaritate si Speranţă (partener) alături de HR Specialists S.R.L., București (lider) şi La Conseil (partener) anunță începerea proiectului cu titlul „BonAntreprenor”, finanțat în cadrul Programului Operaţional Capital Uman 2014-2020; Axa prioritară Axa prioritară 3: Locuri de muncă pentru toţi; Obiectivul specific 3.7: Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbană, România Start Up Plus.
Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 13.752.421,40 lei, din care valoarea eligibilă a finanțării nerambursabile este de 8.917.000,00 lei.
Perioada de implementare a proiectului: 36 de luni.
Proiectul sprijină 50 de noi antreprenori prin acordarea de subvenţii de 178.340 lei pentru fiecare start-up demarat în Regiunea Nord-Est în mediul urban şi în domenii nonagricole.
Se acordă şi servicii suport (formare antreprenorială, stagii de practică, consiliere/consultanță/mentorat etc.).
Obiectivul Specific I: Promovarea alternativei antreprenoriale prin informare, formarea antreprenorială a 320 de persoane, prin selectare planuri de afaceri și prin stagii de practică.
Obiectivul Specific II: Implementarea a 50 de planuri de afaceri.
Obiectivul Specific III: Monitorizarea funcționării și dezvoltarea a 50 de afaceri.
Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman

© FSS 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC